Perruqueria

logopelu250x250

Benvinguts a la web de Eli Perruqueria i Estètica, ubicada a la localitat de Cornudella de Montsant (Priorat) des de l’any 2010. Aquesta és una empresa que es dedica a cuidar i tractar el cabell i al client amb la millor professionalitat.

Sóc l’Elisabet, Eli com tothom em diu, després de molts anys treballant fora fent d’estilista, vaig tornar al meu poble, a la meva casa i amb la meva gent. Estic molt contenta de poder estar al vostre servei, de poder transmetre els meus coneixements com a professional del sector de la perruqueria.

Els serveis que oferim a la perruqueria son:

— Talls moderns, tradicionals, pels mes petits de la casa, etc… sempre adecuats per cada client/a.

— Posa’t a les meves mans per donar color als teus cabells, tints, metxes de tot tipus, etc.

— També pots recórrer als modelats o allisats.

— Tens el cabell curt i el vols tenir llarg? Cap problema, també tenim extensions de tot tipus.

Aplicació de tractaments: Reparadors | Hidratants | Anti greix | Anti caiguda | Picors | Keratina | Etc…

Recollits de festa.

Per núvies, t’assessoro segons com portes el vestit, per què estiguis perfecta en aquest dia tan especial.
.

SONY DSC

.
Aigua descalcificada

A ELI perruqueria i estètica utilitzem aigua descalcificada, per evitar els problemes que ocasiona l’excés de calç al cabell i la pell. L’excés de calç disminueix la brillantor i la suavitat. Per solucionar-ho tenim que utilitzar i gastar més suavitzant i mascaretes, o bé utilitzar aigua descalcificada. El 80% de persones pateixen la incomoditat de la caspa, que son resolts amb la descalcificació de l’aigua.

Amb aigua descalcificada, el cabell queda més brillant i desenredat, al no formar-se escames de sabó i calç al cuir cabellut. Amb excés de calç, la pell es resseca i pot provocar picors, havent d’utilitzar cremes i gels especials. Amb aigua descalcificada, aquests problemes desapareixen, ja que els porus de la pell queden nets i lliures d’incrustacions d’escames de sabó barrejades amb calç.
.

SONY DSC

.